UCC

A seed becoming a tree
작성자 강현숙 등록일 19.06.10 조회수 284

206 F조

20601 권혁진

20604 김진우

20611 백동효

20616 이상걸

Explanation

Rome was not built is a day. Hope Jahren, the author of 'Lab Girl', expresses this saying in her book. the book 'Lab Girl' is about how she overcame her ordeals and finally became a scientist. 'Every replete tree was first a seed that waited. It is a phrase in the book.

Through this UCC we tried to show that there are inevitable step to take to succeed. As a seed suddenly becoming a tree is impossible, we can't suddenly become a master at something. So we hope to enlight students who act like JINUSHUN.

이전글 Don't eat marshmallow...Yet!!